FysioTemminck @home

Bij FysioTemminck stellen we u als patiënt centraal, ook als u niet bij ons in de praktijk bent. Daarom passen wij ook digitale technologie toe om uw doelen te bereiken.

Om op maat gemaakte oefenprogramma's mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo's in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg.
U kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of uw programma op uw computer bekijken. U kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden en zelfs overleggen met uw zorgverlener. Daarnaast is met deze app e- consult mogelijk, door middel van een beveiligde video- verbinding.  Dit wordt door uw zorgverzekeraar vergoedt. Zo werken we samen aan uw beste resultaat!

Hoe werkt het?

Na een behandeling fysiotherapie of manuele therapie bepalen wij samen welke oefeningen voor uw klachten het meest geschikt zijn. Wij selecteren de oefeningen in het Physitrack-programma. Vervolgens ontvangt u een mail met de link om de Physitrack/app te downloaden en de link naar het programma online. In dezelfde mail staat ook uw persoonlijke inlogcode vermeld. Als u de Physitrack heeft gedownload of de link heeft aangeklikt en uw wachtwoord heeft ingevuld kunt u in het programma uw voorkeuren opgeven, zoals het instellen van herinneringen. Vervolgens kunt u op de juiste wijze en overzichtelijk aan de slag met de oefeningen en bijdragen aan uw eigen herstel!

Voordelen op een rij

  • U vergeet uw oefeningen niet meer uit te voeren.
  • U voert de oefeningen op een juiste wijze uit.
  • Door het doen van de oefeningen op juiste wijze sneller herstel.
  • U kunt uw progressie door de weken heen zelf inzien.

Bent-over row with dumbbells

Knie strekken

Squat

BIG 2990 865 1604

Hof van Leerbroek 1
4245 LD Leerbroek

T 06 51 142 737
E info@fysiotemminck.nl

Openingstijden

Maandag 08.00 – 18.00 uur
Dinsdag 08.00 – 21.00 uur
Woensdag 08.00 – 20.00 uur
Donderdag 08.00 – 18.00 uur
Vrijdag 08.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 12.00 uur (bij uitzondering)