Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.
Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

FysioTemminck @home

Bij FysioTemminck stellen we u als patiënt centraal, ook als u niet bij ons in de praktijk bent. Daarom passen wij ook digitale technologie toe om uw doelen te bereiken.

Om op maat gemaakte oefenprogramma's mee te geven gebruiken wij een gloednieuwe app genaamd PhysiApp. Met PhysiApp kunnen we individuele oefenvideo's in HD-formaat meegeven met kristalheldere uitleg.
U kunt PhysiApp volledig gratis downloaden in de App Store en Google Play Store of uw programma op uw computer bekijken. U kunt herinneringen bekijken, een logboek bijhouden en zelfs overleggen met uw zorgverlener. Daarnaast is met deze app e- consult mogelijk, door middel van een beveiligde video- verbinding.  Dit wordt door uw zorgverzekeraar vergoedt. Zo werken we samen aan uw beste resultaat!

Hoe werkt het?

Na een behandeling fysiotherapie of manuele therapie bepalen wij samen welke oefeningen voor uw klachten het meest geschikt zijn. Wij selecteren de oefeningen in het Physitrack-programma. Vervolgens ontvangt u een mail met de link om de Physitrack/app te downloaden en de link naar het programma online. In dezelfde mail staat ook uw persoonlijke inlogcode vermeld. Als u de Physitrack heeft gedownload of de link heeft aangeklikt en uw wachtwoord heeft ingevuld kunt u in het programma uw voorkeuren opgeven, zoals het instellen van herinneringen. Vervolgens kunt u op de juiste wijze en overzichtelijk aan de slag met de oefeningen en bijdragen aan uw eigen herstel!

Voordelen op een rij

  • U vergeet uw oefeningen niet meer uit te voeren.
  • U voert de oefeningen op een juiste wijze uit.
  • Door het doen van de oefeningen op juiste wijze sneller herstel.
  • U kunt uw progressie door de weken heen zelf inzien.

Bent-over row with dumbbells

Knie strekken

Squat

BIG 2990 865 1604

Locatie Leerbroek
Hof van Leerbroek 1, 4245 LD Leerbroek
Routebeschrijving

Locatie Leerdam
Quirinus de Palmelaan 110, 4142 CJ Leerdam
Routebeschrijving