Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Elise Temminck

Elise is praktijkhoudster van FysioTemminck. Sinds de start in augustus 2013 in Leerbroek, is ze werkzaam als algemeen fysiotherapeut en manueeltherapeut.                                             

Ze heeft haar diploma gehaald in 2007 en heeft tot 2013 bij paramedisch centrum Develing in Leerdam gewerkt. In 2010 heeft ze professional Mastertitel in de manuele therapie behaald, waarna ze ook als manueeltherapeut in deze praktijk werkzaam was. In juli 2021 heeft ze de tweede vestiging van FysioTemminck geopend in Leerdam, binnen gezondheidscentrum M3. 

Elise werkt op holistische wijze, waarbij ze de patiënt als een geheel ziet, lichaam en geest (fysiek/mentaal). Ze ziet de mens als een psycho-socio-somatische eenheid. Dit betekent dat ieder individu beïnvloed wordt vanuit zijn psyche (o.a. brein en geestelijke gesteldheid), sociale omgeving (familie, werk en vrienden) en zijn fysieke gesteldheid (=lichamelijke gesteldheid). Als 1 van de drie pijlers onvoldoende functioneert, kan iemand klachten ontwikkelen.  Accent binnen haar behandeling ligt ook op het geven van uitleg en advies. Om zo inzicht te geven in de oorzaak van de klacht, hoe met de klacht om te gaan en mogelijk andere klachten te kunnen voorkomen.  

Expertise van Elise

 • complexe klachten gerelateerd aan houdings- bewegingsapparaat,                                                             

 • hoofdpijn,                                                                             

 • wervelkolom- gerelateerde klachten,                                                                                                                   

 • dryneedling                                                 

 • second- opinion,

Aanwezig locatie Leerdam: maandag, donderdag
Aanwezig locatie Leerbroek:
maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

BIG: 2990 865 1604

fysiotherapeut bij fysiotemminck

Annette de Wit

Annette is sinds 2019 bij FysioTemminck werkzaam als fysiotherapeut en oedeemtherapeut. In 1997 heeft ze haar diploma voor fysiotherapie behaald, aan de hogeschool van Utrecht. In 2009 heeft ze haar de opleiding oedeemtherapie- Vodder, afgerond. 

Oedeemtherapie is een specialisatie binnen fysiotherapie, gericht op het afvoeren van een vochtophoping in het lichaam. Dit kan ontstaan bijvoorbeeld na een blessure, ontsteking of operatie. De therapie is vooral gericht op het beperken en voorkomen van de toename van het oedeem om de bewegingsmogelijkheden van het lichaamsdeel te vergroten en/of te behouden. Ook kan Annette hierbij littekenmassage inzetten.

Op dinsdagochtend is Annette aanwezig bij FysioTemminck in Leerbroek. Op de andere dagen werkt ze in een fysiotherapiepraktijk in Varik. In haar vrije tijd speelt ze graag Tennis. 

Expertise van Annette

 • fysiotherapeut,
 • oedeemtherapie  vodder

Aanwezig locatie Leerbroek: dinsdagochtend

BIG: 89047461004

Suzanne van Oort

Suzanne is een enthousiaste, sportieve fysiotherapeute. Ze heeft haar studie gevolgd aan de Thim van der Laan in Nieuwegein en sinds november 2021 werkzaam bij FysioTemminck.  Suzanne richt zich op de het geven de reguliere behandelingen fysiotherapie, orthopedische revalidatie en revalidatie na Covid-19. Hiervoor heeft ze een training gevolgd.  Suzanne komt bij u thuis wanneer het niet lukt om naar de praktijk te komen. 

Voor Suzanne is aandacht voor haar patiënten belangrijk, hierbij staat de hulpvraag voorop. Suzanne heeft de opleiding voor dry needling gevolgd en kan dit als aanvulling op de behandeling inzetten.  

In haar vrije tijd speelt Suzanne hockey bij Kampong en kijkt ze ook graag naar voetbal.

Expertise van Suzanne

 • algemeen fysiotherapeute

 • dry needling

 • (orthopedische) revalidatie

 • covid-19  revalidatie

 • aan huis behandelen

Aanwezig locatie Leerdam: maandag, woensdag en vrijdag
Aanwezig locatie Leerbroek:
donderdag

BIG: 19924270904

Nick Visser

Nick is sinds september 2021 werkzaam bij FysioTemminck als algemeen fysiotherapeut. Hij heeft zijn studie gevolgd aan de Avans hogeschool te Breda.  Nick richt zich op de het geven de reguliere behandelingen fysiotherapie, orthopedische revalidatie en revalidatie na Covid-19. Nick komt bij u thuis wanneer het niet lukt om naar de praktijk te komen. 

Naast fysiotherapeut bij FysioTemminck, is Nick ook werkzaam bij fysiotherapie Paul van Grootel in Geldermalsen.

Nick is een echte  dierenliefhebber. 

Expertise van Nick

 • algemeen fysiotherapeut

 • (orthopedische) revalidatie

 • covid-19  revalidatie

 • aan huis behandelen

Aanwezig locatie Leerdam: dinsdag en donderdag

BIG: 190164475

IBAN NL15INGB0008645651
KVK 58333533
BIG 2990 865 1604

Locatie Leerbroek
Hof van Leerbroek 1, 4245 LD Leerbroek
Routebeschrijving

Locatie Leerdam
Quirinus de Palmelaan 110, 4142 CJ Leerdam
Routebeschrijving