Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Missie

FysioTemminck zet zich in om cliënten met klachten en/of pijn van het bewegend functioneren te verhelpen, verminderen of te stabiliseren. En om voorwaarden te scheppen zodat de cliënt ervoor kan zorgen dat terugkeer of verergering van klachten voorkomen kunnen worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en mogelijkheden van de cliënten en met de eisen die cliënten en hun omgeving stellen aan het functioneren. Concreet betekent dit: wij ondersteunen mensen om beter te worden en helpen hen verder om gezond te blijven.

Fysiotemminck

Visie

FysioTemminck; waar kwaliteit van de zorg en persoonlijke benadering voorop staat. De praktijk bevind zich in het gezondheidscentrum van Leerbroek.

De cliënt heeft naar onze mening recht op optimale zorg afgestemd op zijn klachten en functionele mogelijkheden. Goede diagnostiek is de basis voor optimale zorg, zowel curatief als preventief. Samen met de cliënt worden de klachten en de belemmeringen in het dagelijks leven geïnventariseerd en geanalyseerd. Rekening houdend met de hulpvraag van de client, wordt een behandelplan opgesteld dat gericht is op heldere doelen.

De behandelingen zijn gebaseerd op kennis/ ervaring en de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Optimale zorg is niet per definitie gekoppeld aan de behandelduur. Een korte behandelduur kan in een aantal gevallen een goed behandelresultaat in de weg staan. In tegenstelling tot beleidsvoornemens (‘hoe minder behandelingen hoe beter’), streven wij naar een optimaal aantal behandelingen, waarbij de kans op een positief resultaat het grootste is.
FysioTemminck werkt nauw met de huisartsen en andere eerste- en tweedelijns zorgverleners in de regio. Dit zodat de cliënt de zorg krijgt die er toe doet.

Verbetering van het zorgbeleid in de eerste lijn kan in een aantal gevallen hogere zorgkosten in de tweede lijn voorkomen. Wij zijn ervan overtuigd dat een sterkte inzet vanuit de fysiotherapie op primaire en secundaire preventie een belangrijke bijdrage zal leveren tot de vermindering van zorgkosten.

Onze visie op preventie en behandeling wordt expliciet afgestemd met de cliënt, de zorgverzekeraar en de verwijzer. Hierdoor leveren wij zorg op maat doelmatig en efficiënt.

IBAN NL15INGB0008645651
KVK 58333533
BIG 2990 865 1604

Locatie Leerbroek
Hof van Leerbroek 1, 4245 LD Leerbroek
Routebeschrijving

Locatie Leerdam
Quirinus de Palmelaan 110, 4142 CJ Leerdam
Routebeschrijving