Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.
Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Directe toegankelijkheid

Heeft u een lichamelijke klacht? Dan kunt u direct een afspraak maken met de fysiotherapeut. U heeft dus géén verwijsbriefje nodig. Zo kunt u gelijk aan de slag. Hoe eerder u begint, hoe sneller u herstelt.

Aan het juiste adres
Maakt u rechtstreeks een afspraak bij de praktijk? Dan vindt er eerst een zogenaamde screening plaats. Hierbij stellen we allereerst vast of u bij de fysiotherapeut aan het ‘juiste adres’ bent. Zo niet, dan kunnen we u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Bent u bij de fysiotherapeut wel op de goede plek om aan uw herstel te werken? Dan kunnen we starten met het intake en onderzoek en vervolgens, samen met u een behandelplan opstellen.

Uw huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. We zullen hem of haar dan ook op de hoogte houden van uw herstel, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

BIG 2990 865 1604

Locatie Leerbroek
Hof van Leerbroek 1, 4245 LD Leerbroek
Routebeschrijving

Locatie Leerdam
Quirinus de Palmelaan 110, 4142 CJ Leerdam
Routebeschrijving