Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.
Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Klanttevredenheid

Bij FysioTemminck staat een goede dienstverlening en klanttevredenheid, in de breedste zin van het woord, voor op. Heeft u voor ons verbeterpunten, dan staat het u vrij deze te mailen naar info@fysiotemminck.nl. Hartelijk dank.

Voor onze praktijk is de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg zeer belangrijk. Met uw ervaring kunnen we de kwaliteit van onze zorg in kaart brengen en waar nodig verbeteren. Uw ervaring als patiënt is dus van essentieel belang!

Om te meten wat u als patiënt heeft ervaren met betrekking tot kwaliteit en zorgverlening binnen onze praktijk, verstuurt een onafhankelijk en geaccrediteerd meetbureau, genaamd MediQuest, vragenlijsten naar patiënten die binnen onze praktijk zijn behandeld en vrijwillig deelnemen aan dit onderzoek.

MediQuest is een onafhankelijk onderzoeksbureau. Uw antwoorden worden anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt om de uitnodiging te versturen en deze worden nooit met derden gedeeld. Deelname is geheel vrijwillig en heeft geen gevolgen voor de zorg die u (of uw naaste) ontvangt.

Heeft u recent een behandeling gehad bij onze praktijk en wilt u ook meewerken aan verbetering van de kwaliteit of wilt u aangeven dat u zeer tevreden bent? Dan kunt u zich aanmelden bij ons. U ontvangt een e-mail of brief met inloggegevens, waar u uw vragenlijst anoniem kunt invullen.

BIG 2990 865 1604

Locatie Leerbroek
Hof van Leerbroek 1, 4245 LD Leerbroek
Routebeschrijving

Locatie Leerdam
Quirinus de Palmelaan 110, 4142 CJ Leerdam
Routebeschrijving