Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.
Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Centraal kwaliteitsregister

Om de kwaliteit van de fysiotherapeuten te kunnen waarborgen, heeft de beroepsorganisatie voor fysiotherapeuten, het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), het CKR in het leven geroepen. Om als fysiotherapeut in dit register ingeschreven te kunnen staan, moet hij/zij aan een aantal eisen voldoen. Hieronder vallen bijvoorbeeld verplichte bijscholing en het behandelen volgens bepaalde, door wetenschappelijke studies onderbouwde, richtlijnen.

Ik ben ingeschreven in het CKR waardoor u ervan verzekerd bent te worden behandeld volgens de kwaliteitseisen die u van een fysiotherapeut mag verwachten.

Wet BIG
In Nederland wordt de zorgverlening door beroepsbeoefenaren geregeld door de Wet op de beroepen in de individuele gezondheidszorg (Wet BIG). BIG nummer Elise Temminck: BIG 2990 865 1604


De brochure is bedoeld voor iedereen die hier meer over wil weten.

Het doel van de Wet BIG is de kwaliteit van de beroepsuitoefening bevorderen en bewaken, en de patiënt beschermen tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen door beroepsbeoefenaren. Hoe de Wet BIG hier voorwaarden voor schept, welke beroepen wettelijk geregeld zijn en wat dat betekent is het voornaamste onderwerp van het eerste gedeelte van deze brochure. Voor een aantal van de geregelde beroepen is een register ingesteld: het BIG-register. In het tweede gedeelte komen registratie in het BIG-register en het verstrekken van informatie uit het BIG-register aan de orde.

Tot slot zijn de contactgegevens opgenomen van de belangrijkste Nederlandse instanties die zich bezighouden met erkenning en registratie van beroepsbeoefenaren in de Nederlandse gezondheidszorg.

BIG 2990 865 1604

Locatie Leerbroek
Hof van Leerbroek 1, 4245 LD Leerbroek
Routebeschrijving

Locatie Leerdam
Quirinus de Palmelaan 110, 4142 CJ Leerdam
Routebeschrijving