Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt.
Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Elise Temminck

Mijn Naam is Elise Temminck, praktijkhoudster van FysioTemminck. Sinds de start in augustus 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en manueeltherapeut.

In de periode van 2007 tot 2013 ben ik werkzaam geweest als senior fysiotherapeute bij een particuliere praktijk uit Leerdam. In 2010 heb ik mijn professional Mastertitel in de manuele therapie behaald, waarna ik ook als manueeltherapeut in deze praktijk werkzaam was.

Van april 2011 tot augustus 2012 heb ik gewerkt als hogeschool docent fysiotherapie bij Avans Hogeschool in Breda. Hier werd ik vooral ingezet voor praktijklessen.

Mijn affiniteit ligt naast het behandelen van algemene lichamelijke klachten met betrekking tot het houding- en bewegingsapparaat, met name op hoofdpijn, pijn van de wervelkolom (nek, borstwervelkolom of lage rug) en schouderklachten.

Daarnaast ligt het accent op het geven van uitleg en advies. Om zo inzicht te geven in de oorzaak van de klacht, hoe met de klacht om te gaan en mogelijk andere klachten te kunnen voorkomen.

Sinds januari 2015 behandel ik mensen met dry needling. Dit is een zeer waardevolle aanvulling binnen mijn werk als fysiotherapeut en manueeltherapeut. Dry needling is zeer effectief in combinatie met manuele therapie en algemene fysiotherapie. Voor meer informatie zie specialisaties.

Stuur een mail

Martijn van Mourik

Mijn naam is Martijn van Mourik, 33 jaar en ik kom uit Tiel. 
Mijn hobby is voetballen en verder heb ik een dochtertje van 2,5 jaar.

Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik de sportopleiding Cios gedaan. Hierdoor is de combinatie van therapie en sporten makkelijk gemaakt.

Naast mijn werk op de vrijdag bij FysioTemminck werk ik ook in Varik en in Tiel.

In de komende jaren hoop ik met de nieuwe praktijk in Leerdam, gevestigd in Gezondheidscentrum M3,  mee te groeien en u hierbij van uw klachten af te helpen en helpen fit te worden of te blijven. 

BIG 2990 865 1604

Locatie Leerbroek
Hof van Leerbroek 1, 4245 LD Leerbroek
Routebeschrijving

Locatie Leerdam
Quirinus de Palmelaan 110, 4142 CJ Leerdam
Routebeschrijving